LIITU Blogi – Autokoulu Ideaalin All in One opetuslupapalvelu

Autokoulu Ideaalin All in One opetuslupapalvelu

Autokoulu Ideaalin palvelukokonaisuuteen sisältyy useita menestyviä liikennetaitopalveluja. Yksi valtakunnallinen huipputuote on suosittu ”All in One opetuslupa” peruspaketti vastuullisen opetuslupaopetuksen edistämiseen.

Valtakunnallisella palveluverkostolla ja laatustandardin mukaisella palvelulla on luotu laadukas ja luotettava liikennetaitopalvelu ei-ammattimaisesti ajokortin hankkimista suunnittelevalle kuluttajakohderyhmälle.

Opetuslupapalveluun tutustuminen on tehty helpoksi. Perustiedot asiasta kiinnostunut saa aloitustilaisuudesta, joka on kaikille ilmainen ja johon voi osallistua myös paikasta riippumatta videoneuvotteluyhteydellä.

Tilaisuudessa on tällä kertaa asiasta kiinnostuneita noin 30 innokasta osallistujaa. Tunnin mittaisen tilaisuuden sisältö rakentuu tiivistä kuvauksesta opettamisesta opetusluvalla sekä opetusta tukevasta ja täydentävästä tuoteperheen esittelystä. Asiantunteva esittelijä saa osallistujien mielenkiinnon heräämään ja tarkentavia kysymyksiä satelee tasaiseen tahtiin tilaisuuden aikana. Kiinnostusta on erityisesti opetusta tukeviin tuotteisiin. Opettajan ja oppilaan vuorovaikutteinen oppimisympäristö ja asiantuntijapalvelujen hyödyntäminen opetuksen aikana keräävät suurimman mielenkiinnon. Tilaisuuden jälkeen kauppakin käy. Maksupääte tulostaa kuittia ja verkkokauppaan tupsahtelee tilauksia.

Paluu nykyhetkeen. Autoliitto avasi pelin oman tuoteperheen markkinoinnille toukokuussa paikallisessa tilaisuudessa Helsingissä. Kirjoituksen juoni on fiktiomainen Autoliiton tilaisuudessa mukana olleen aikalaisen kuvaus. Paikalla olleena olen täysin vakuuttunut siitä, että ammattimaiset tieliikenteen turvallisuusasiantuntijat pystyvät vieläkin parempaa hyvällä tuotteella ja valtakunnallisella palveluverkostolla.

Ehdotan, että ottaisimme porukalla pään pois pensaasta, irrottautuisimme klaaneista ja ruikuttamisen sijasta aloittaisimme tekemään vaan töitä kuljettajakoulutusalan eteen. Tulevaisuus on monimuotoinen sekoitus vaihtoehtoisia malleja.

Yhdessä olemme vahvempia.

 

Sampsa Lindberg
toiminnanjohtaja
Liikenteen turvallisuuskouluttaja ry LIITU