LIITUn ja CAP-Group Oy:n yhteistyö etäteoriapalvelusta päättyy

LIITUn hallitus on 18.1.2016 päättänyt irtisanoa yhteistyösopimuksen etäteoriapalvelun tuottamisesta CAP-Group Oy:n välillä. Sopimus päättyy 29.2.2016.

Kumppanuus CAP-Group Oy:n kanssa on aiheuttanut ristiriitaista ja energiaa syövää palautetta. Yhteistyön hyötyjä ja haittoja arvioitaessa hallitus on katsonut yhteistyön enemmän haitalliseksi LIITUn toiminnalle avoimena kuljettajakoulutusalan vaikutuskanavana. LIITU palaa enemmän alkuperäiseen toiminnan painottamiseen ja keskittyy jäsenistönsä osaamisen kehittämiseen ja edunvalvontaan virkamiestasolla.

Palvelun käyttäjien palaute virtuaaliluokassa tarjottavasta teoriaopetuksesta on ollut kannustavaa. Etäteoriapalvelu ei tule katkeamaan. LIITU tulee jatkossa tarjoamaan oman puhtaasti LIITUn etäteoriapalvelun autokouluille. Palvelusta tiedotamme tarkemmin helmikuun 2016 aikana.

Sampsa Lindberg
toiminnanjohtaja
Liikenteen turvallisuuskouluttajat ry LIITU
050 342 7018
sampsa.lindberg@liitu.fi