Teematapahtumat jäsenille

LIITU ja  Ammattipätevyyskouluttajat ry aloittavat yhteiset teematapahtumat jäsenilleen. Teematapahtumat tarjoavat ajankohtaista tietoa helposti tavoitettavassa muodossa. Teematapahtumiin voi osallistua tulemalla paikan päälle tai virtuaalisesti paikasta riippumatta. Teematapahtumasta saat tietoa esimerkiksi toimialan kehityksestä ja yhtenäisistä toimintamalleista sekä tukea osaamisesi kehittämiseen. Tapahtuma toimii myös keskusteluareenana ja tukiverkostona. Teematapahtuma on tiivis paketti luentoja ja esityksiä alan asiantuntijoilta. Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden myös yhteistyökumppaneille esitellä toimintaansa ja omaa erikoisosaamistaan.

Ensimmäinen teemailta järjestetään tiistaina 9.2.2016 klo 17.00-20.30 Rahtarit ry:n tiloissa Mäntsälässä osoitteessa Linnatie 3 ja virtuaaliluokassa. Aiheina ajankohtaiset ajokortti- ja ammattipätevyyssäädökset. Alustajina Sakari Kaikkonen ja Sampsa Lindberg. Voit myös lähettää aiheisiin liittyviä kysymyksiä etukäteen.

Tilaisuus on jäsenille maksuton.

Ilmoittautumiset paikanpäälletulijoiden osalta www.kuljettajaopetus.fi/ampk ja virtuaaliluokan kautta osallistujat ilmoittautuvat sampsa.lindberg@liitu.fi

Lisätiedot ja ennakkokysymykset tilaisuuteen Sampsa Lindberg, sampsa.lindberg@liitu.fi, 050 342 7018.

Olet lämpimästi tervetullut yhteiseen teemailtaamme!
Sakari Kaikkonen, Ammattipätevyyskouluttajat ry
Sampsa Lindberg, Liikenteen turvallisuuskouluttajat ry LIITU