LIITUn etäteoriapalvelu päättyy

LIITU on irtisanonut etäteoriapalvelusopimukset tänään ja palvelu päättyy 31.7.2017.

Lukujärjestyksen mukaiset tunnit pidämme kesäkuun 2017 loppupuolelle asti. Heinäkuussa teoriatunteja ei ole tarjolla ja palvelu päättyy.

Etäteoripalvelusta

Aloitimme etäteoriapalvelun kaikille autokouluille 23.11.2015 yhteistyössä kumppanimme CAP-Autokoulun kanssa. Tarjosimme viikossa noin 30 teoriatuntia aamusta iltaan ja B-luokkaan kuusi teoriaopetuskiertoa kuukaudessa.

LIITUn hallitus irtisanoi yhteistyön irti CAPin kanssa 29.2.2016 alkaen, koska kumppanuus aiheutti ristiriitaista ja energiaa syövää palautetta. Palvelun käyttäjien palaute virtuaaliluokassa tarjottavasta teoriaopetuksesta oli kuitenkin kannustavaa. Etäteoriapalvelu ei katkennut ja LIITUna tarjosimme oman etäteoriapalvelun autokouluille.

Markkinoille on tullut varteenotettavia kaupallisia palveluntarjoajia, jolloin yhdistystoimijana katsomme tehtävämme täyttyneeksi. LIITUn tarkoituksena ei ole harjoittaa taloudelliseen hyötyyn tähtäävää myyntitoimintaa. Saimme aikaan uuden, tehokkaan ja vaihtoehtoisen palvelumuodon.

LIITU palaa enemmän alkuperäiseen toiminnan painottamiseen avoimena vaikutuskanavana vastuullisen kuljettajakoulutuksen edistämiseksi.

Kiitämme kaikkia palvelusta kiinnostuneita ja erityisesti palvelua käyttäneitä kumppaneitamme. Iso kiitos vielä suurelle joukolle oppilaita, jotka ovat olleet mukana etäteoriatunneilla.

Antin Autokoulun etäteoriapalvelun tarjous LIITUn jäsenille

1. Ilmainen liittyminen palvelun käyttäjäksi (norm. 200€).
Liittyminen pitää sisällään oman autokoulukohtaisen kirjautumissivuston luomisen, autokoulukohtaisen raportointijärjestelmän ja perehdytyksen palvelun käyttöön puhelimitse.

2. Ilmaisen kokeilukuukauden
Kokeilukuukauden jälkeen laskutus vain palvelun käytöstä.
Ei muita kuluja, kuten kuukausi- tai liittymämaksuja.

Tarjous on voimassa 16.6.2017 saakka.

Opetus tapahtuu arkipäivisin klo 9.00 ja 21.00 välillä sekä tarpeen mukaan lauantaisin klo 9.00 – 17.00 välillä.

Opetuksesta vastaa 8 virtuaaliopettamiseen rutinoitunutta liikenneopettaja. Opetusjärjestelmällä on Trafin hyväksyntä.

Antin Autokoulun virtuaaliteoriatunteihin voitte tutustua tästä

Lisätiedot, palvelun tilaus ja perehdytys Vesa Alakärppä, p. 0503270993 ja vesku@antinautokoulu.fi